Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Αντικείμενα Ι: Σωλήνες

6 σχόλια:

Γιώργος Πρίμπας είπε...

η μουσική φαίνεται να μην ξεκινάει ούτε και να τελειώνει (σε πλήρη αρμονία με το βίντεο και τους σωλήνες όπου οι εικόνες αρχής και κατάληξης τους είναι θολές και αβέβαιες). Ένα ηχητικό υπόστρωμα που [έτυχε ίσως;] έγινε αντιληπτό (μου θύμισε, ως προς αυτό που εισέπραξα, τον επίκυκλο ΙΙ του Γιάννη Χρήστου).

Μου άρεσε!!

Γιώργος Πρίμπας είπε...

(διευκρίνιση, για να μην υπάρξει παρεξήγηση: η αίσθηση της μουσικής που φαίνεται να μην τελειώνει ούτε και να αρχίζει είναι, φυσικά, διάφορη με το ημιτελές του Επίκυκλου, λόγω του θανάτου του Χρήστου)

Dimitri Sykias είπε...

Γεια σου Γιώργο
Ο Επίκυκλος είναι ένα αριστουργηματικό έργο αναφοράς, εμβληματικό, με βαθύ περιεχόμενο και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με τις δικές μου Ασκήσεις. Αν αυτές οι Ασκήσεις μπορούν κάτι να πουν, τόσο το καλύτερο γι' αυτόν που θα κλικάρει πάνω τους και δεν θα χάσει το χρόνο του. Ελπίζω επίσης το φυσικό μου τέλος να μην είναι τραγικό, το ομαλό fade out στο τέλος του κομματιού ας το θεωρήσει ο Άγγελος του θανάτου ως θερμή παράκληση :-)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ metal ήχος.Περνώντας από το σκοτάδι και την αγωνία που εμπεριέχει το ταξίδι μέσα στους "σωλήνες" , άραγε φτάνεις κάπου; Αφήνεις την ελπίδα για φως να μοιάζει πραγματικά αβέβαιη...

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

A-A-A!!!

Dimitri Sykias είπε...

@ Ανώνυμος
1. Πουθενά.
2. Παντελώς αβέβαιη.