Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Ζήνων


Εμείς οι οπαδοί του Ζήνωνα, πεπεισμένοι ότι το βέλος δεν κινείται, ο ασθμαίνων Αχιλλέας δεν θα φτάσει ποτέ τη χελώνα, σθεναρά ανθιστάμενοι στη νευτώνεια συνωμοσία, προσδοκούμε την γαλήνια απραξία και την ήρεμη απάθεια.
Ο αρνησίχρονος ποιμήν, όνειρο ζωής…

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Τέλειο!!! Η μουσική μεταβιβάζει την αγωνία της απατηλής προσέγγισης με πολύ πετυχημένο τρόπο. Η χελώνα πάντως είναι όλα τα λεφτά:)

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη,
πηρα το θάρρος να συνδυάσω την μουσική σου με ένα διαφορετικό τοπίο στην ανάρτησή μου της 6/4. Και μια διαφορετική ανθρώπινη κατάσταση.
Φιλικά Β.Σ.

Dimitri Sykias είπε...

Πάντα διαβάζω τα εξαιρετικά κείμενα σου Β.Σ. Αν το συγκεκριμένο το είχα διαβάσει πριν αναρτήσω τον "Ζήνωνα" θα είχα οδηγηθεί σε πολύ διαφορετική μουσική και εικόνα. Στο μέλλον...
(Δεν διαβάζω εφημερίδες και βλέπω τηλεόραση με έναν ιδιάιτερο τρόπο. Πιστεύω ότι μπορώ να παράγω αληθοφανή και πειστικά ψέμματα πολύ καλά από μόνος μου. Κάθε πρωί όμως παρέα με τα αγαπημένα μου δηλητήρια του καφέ και του τσιγάρου βολτάρω στο "δίκτυο" των αγαπημένων μου ιστολογίων. Παίρνω / κλέβω ιδέες, πληροφορίες και απόλαυση. Είναι ενδιαφέρον δε ότι μαθαίνω πράγματα για ανθρώπους που με τη φυσική επαφή δεν μπόρεσα να μάθω).