Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Μικρό Χρονικό του Δουκάτου της Καστέλλης

Στην όμορφη Καστέλλη η ζωή κυλά ήρεμα.

Στον ελεύθερο χρόνο μου, που είναι άλλωστε και ο μόνος που διαθέτω, ασχολούμαι με τη φωτογραφία, μια αγαπημένη ενασχόληση από τότε που ήμουν πολύ ηλικιωμένος. Τράβηξα τους σεισμούς φωτογραφίες (δεν ήξερα τι ακριβώς να τραβήξω, ούτε καν προλάβαινα, αρκέστηκα στα αποτελέσματά τους), τράβηξα τα χιόνια, τράβηξα και τους πολύχρωμους μικροβιοπαραδείσιους και ευωδιαστούς λοφίσκους των σκουπιδιών. Είδα τις Ειδήσεις των 8 + 3i της Κρατικής Τηλεόρασης του Δουκάτου της Καστέλλης (ΚΡΤ) στον Πύργο που διαμένω με τον Μπόρις και τον Μοδέστο και σαν σε όνειρο παρελαύνοντες σιελοπαραγοσκωληκοειδείς δημοσιογράφοι, μικρόνοες ερπετόμορφοι - αλλομορφικοί πολιτικοί (το χρωστώ στον Icke), σοφοσυμβουλάτορες βελζεβουλικοί αρχαιοκάπηλοι, βοθρόμυαλοι διασκεδαστές, Περαϊκομάχοι (πριν πολλά χρόνια το Δουκάτο της Καστέλλης είχε πόλεμο με το ασήμαντο και αυθάδες Δουκάτο της Περαϊκής, ο εθνικός μας ήρωας, αιμοβόρος στρατηγός Παπέερτος, υπό τους ήχους των εμβατηρίων του σπουδαίου Καστελλινού μονοφωνιστή συνθέτη Ουζέλη, κατατρόπωσε τον αιμοσταγή στρατηγό Βαρεκέτιο της Περαϊκής, γνωστό και ως Μικροτονιστή, που είχε συμμαχήσει με το στρατηγό Βαστάθιο του Δουκάτου των Καμίνων), και συνεχίζω, διαζευγμένοι και τακουνιασμένοι ποινικολόγοι, όντως πάσχοντες εργατολόγοι, διαλυμένοι αναλυτές, εγκαταλελειμμένοι αεροσυνοδοί, ανδροκοίτες μοδελιστές, φύσκοντες επιχειρηματίες, απάνθρωποι στατιστικολόγοι, ψυχοαπωλεστικοί χρηματιστές, δηλητηροφιοειδείς εκδότες, ιπτάμενοι πολιτισμοδιακόπτες, χοληστερινοπιεσούχοι οκτολιστές διβιδοκοπισυνουσιοκομιστές, Γιουρσενάριοι απομνημονευμένοι βιδεοαποδέκτες, σαρκοπωλήτρες καλλονές (η πλέον συμπαθής κατηγορία ομολογώ) και οι φωτογραφίες των σκουπιδιών συνδυάστηκαν στο κάτωθι βιδεάκι:


Να και η άποψη της Κωνσταντίνας επί του θέματος:

6 σχόλια:

vasstath είπε...

Ήτανε, λεει, χθες το βράδυ τρείς, κι είχαν αλλάξει πληκτρολόγια!
Τι πονηρό!

Ανώνυμος είπε...

"έκλεψα" τα παράξενα λουλούδια σου...καλημέρα φίλε Δημήτρη.

Dimitri Sykias είπε...

Δυστυχώς οι ανέραστοι πολιτικοί μας σήμερα τα έκοψαν...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το βιντεάκι, οι στοίβες από σκουπίδια ήταν ο τέλειος συμβολισμός για την τόση κοσμοπλημμύρα. Η μουσική ακόμα καλύτερη! Εμπνεύστηκα και πάω για διάβασμα.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Αυτή είναι με διαφορά η πιο χαρούμενη μουσική που έχεις ανεβάσει. Τελικά λίγο παραπάνω σκουπιδάκι κάνει καλό!

4-7-11 είπε...

Ο λόγος σου καλλιεπής. Η μουσική σου «φευγάτη» και ωραία. Χαρούμενη ή μη, δεν το κρίνω, καθότι δεν ξέρω αν υπάρχει «χαρούμενη» ή όχι μουσική. (Αλήθεια). Με πολύ γοητευτικές εμμονές όμως. Από το βίντεό σου πάντως λείπει κάτι. Η οσμή! Πότε επιτέλους θα γίνουν πραγματικότητα οι οσφραντικές συναυλίες που περιγράφει ο Στάνισλαβ Λεμ; Και τα βίντεο επίσης; ΠΟΤΕ;