Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Πειραιάς

7 σχόλια:

kukuzelis είπε...

Μου άρεσε πολύ. Πλουτίζει η εικόνα τη μουσική. Και η εικόνα αποκτά ουσία με τη βοήθεια της μουσικής. Μια ένσταση μόνο: τα "βίντεο τρανζίσιονς" του μούβι-μέηκερ είναι λάθος. Δεν είμαι σε θέση να το εξηγήσω αναλυτικά αλλά νοιώθω ότι φτηναίνουν το έργο. Αντίθετα τα "βίντεο εφέκτς" του ίδιου προγράμματος είναι πολύ καλύτερα. Και εις ανώτερα εύχομαι.

Dimitri Sykias είπε...

Ευχαριστώ μαΐστορα Κουκουζέλη για τα σχόλιά σου. Στο video προς το παρόν μαθητεύω, δοκιμάζω διάφορα προγράμματα, το Mοvie Maker επί του παρόντος μου δίνει πιο εύκολα αποτέλεσμα. Προσπαθώ να βρω μια σχέση μουσικής εικόνας, κάτι το οποίο είναι νέο για μένα.

4-7-11 είπε...

Όποιος κάνει πολύ παρέα με το Γιώργο αυτά παθαίνει. Κολλάει το μικρόβιο του σκηνοθέτη. Αν δηλαδή ο Γιώργος αύριο το γυρίσει στο μπαλλέτο τι θα γίνει; Θα αρχίσουμε να κουνιόμαστε όλοι; .... Χωρίς πλάκα τώρα. Πάρα πολύ όμορφο και βαθυά μελαγχολικό.
Άκρως Νοεμβριάτικο. (Όταν κάνει Νοέμβριο. Όχι όπως σήμερα). Όσο γιά τα τεχνικά, δεν ξέρω αλλά εμένα μου κάνει κάποια κολλήματα.

Dimitri Sykias είπε...

Τα κολλήματα οφείλονται στο ότι κάνει buffering εν τω μέσω της εκτέλεσης. Όσο για το μπαλλέτο εξαίρετη ιδέα, όπως ξέρεις έχω μεγάλη κλίση στο χορό (εφάμιλλη του 1ου ήρωα της σειράς Χίροους Δε Γκρηξ)

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Κουκουζέλη σε όλα.
Harman, ο χορός είναι για τους καλλιτέχνες. Εγώ είμαι πιο πολύ αθλητικός τύπος. Επί κοντώ, λοιπόν αδέρφια, επί κοντώ.....

4-7-11 είπε...

Αποφάσισα να κάνω σχόλια σε παλαιά Post για να δω αν τα ξαναδιαβάζετε πότε πότε. Αν το κάνετε, ενημερώστε με.

Dimitri Sykias είπε...

Ναι το κάνουμε, αλλά όχι συχνά...